fbpx

Іванофранківцям пропонують висловитись щодо нагальних проблем міста

Суспільство 14:10, 24.05, 2016

Управління інвестиційної політики запрошує взяти участь в опитуванні на тему якості життя та громадських послуг, які надаються в Івано-Франківську.

Опитування відбувається в рамках проекту "Український самоврядно-громадський стандарт", який реалізовує польська неурядова організація Фонд Менеджерських Ініціатив. У проекті бере участь 7 міст обласного значення. Метою проекту є створення і впровадження самоврядно-громадського стандарту як фундаменту сучасного управління місцевими та регіональними громадськими справами. Також він має показати ключові проблемні сфери українського самоврядування, в яких необхідно впровадити зміни.

Істотним елементом проекту є компонент партиципації (участі) – співпраці влади з мешканцями в процесі прийняття важливих для міста рішень. Це опитування є одним з механізмів партиципації, і його результати висвітлять міській владі думку мешканців, їх проблеми і потреби. Таким чином міська влада отримає конкретні вказівки, які проблеми, на думку мешканців, є нагальними і вимагають термінового вирішення, що варто поліпшити, а що варто змінити. Щоб заповнити анкету, необхідно перейти за посиланням https://www.surveymonkey.com/r/FQ795DH

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: