fbpx

Із зони бойових дій на Прикарпаття повернулися міліціонери. ФОТО

Суспільство 15:26, 30.09, 2015

Десятеро працівників оперативних підрозділів міліції, які напередодні передали несення служби у східному регіоні України своїм колегам, повернулися додому.

Правоохоронців, які добросовісно виконали свій службовий та громадянський обов’язок, привітало керівництво УМВС – заступник начальника Управління-начальник кримінальної міліції УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Володимир Марчук та заступник начальника Управління МВС в Івано-Франківській області полковник міліції Василь Кіцелюк, пише КУРС з посиланянм на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

Керівники відомства оцінили та з приємністю відзначили високий професійний рівень прикарпатських правоохоронців та офіційно подякували підлеглим за сумлінне ставлення до виконання поставлених завдань, вручивши грамоти та грошові винагороди.

Керівник загону прибулих подякував підлеглим за службу, відзначив бездоганне дотримання дисципліни при виконанні поставлених завдань та запевнив, що завжди готові стати на захист кордонів України та її народу.

На міліціонерів, які повернулися, чекає десятиденна відпустка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: