fbpx

Кабмін виділив 9,5 млрд гривень на виплати військовослужбовцям

Суспільство 12:26, 31.07, 2014

Кабінет Міністрів додатково виділив 9,494 млрд гривень для виплати грошового забезпечення військовослужбовцям ЗСУ.

Фінансування виділили з резервного фонду державного бюджету, передає УНН з посиланням на розпорядження уряду № 678-р від 17 липня.

Зокрема, Міністерству оборони України Кабмін виділив 8,9873336 млрд гривень, а Головному управлінню розвідки Міноборони – 507,6301 млн гривень.

Кошти передбачено спрямувати для виплати грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних Сил, придбання житла та виплати одноразової грошової допомоги членам сімей загиблих військовослужбовців Збройних Сил.

Окрім того, гроші мають надійти на матеріально-технічне забезпечення Збройних Сил в осінньо-зимовий період, зокрема харчування, речове та медичне майно, пально-мастильні матеріали, а також створення, закупівлі, модернізації та ремонту озброєння, військової і розвідувальної техніки та іншого військового майна, забезпечення здійснення спеціальних заходів, відновлення непорушних запасів та підготовки казармено-житлового фонду військових містечок у стаціонарних і польових умовах до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: