fbpx

Калуш підписав меморандум про співпрацю з Новогродівкою

Суспільство 07:44, 22.10, 2016

Калуш відвідала делегація з Новогродівки Донецької області у складі міського голови Білецької Людмили Михайлівни, першого заступника міського голови Булі Людмили Петрівни, в о. керуючого справами виконкому Гашимової Світлани Євгенівни та начальника відділу освіти Кухтіної Раїси Михайлівни.

Для налагодження тісної багаторічної співпраці керівники міста Новогродівка зустрілися з міським головою Ігорем Матвійчуком, заступниками міського голови, секретарем міської ради та в. о. керуючого справами виконкому, пише КУРС з посиланням на прес-службу Калуської міської ради.

Під час зустрічі гості вручили міському голові коровай, випечений новогродівськими умільцями, поділилися досвідом управління своїм містом, обговорили з керівниками Калуша низку актуальних та проблемних питань місцевого самоврядування. За результатами зустрічі було підписано Меморандум про співпрацю між Калуською та Новогродівською міськими радами.

Нагадаємо, що вперше співпрацю з цим містом було розпочато ще у далекому 2001-му році. Тоді колишній міський голова Степан Різник дав доручення виготовити і передати цьому місту в подарунок пам’ятник Т. Шевченку, який і було встановлено там 8 вересня 2001 року.

КУРС писав, що нещодавно колишньому міському голові Калуша Степану Різнику присвоїли звання "Почесний громадянин міста Новогродівка".

У вересні цього року під час святкування Дня міста та з нагоди 15-ї річниці встановлення пам’ятника Великому Кобзареві у м. Новогродівка перебували заступник міського голови Наталія Табачук, депутат Калуської міської ради Віктор Павлів та громадський активіст Василь Уштан.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: