fbpx

Калуська міськрада придбала житло для двох братів-сиріт

Суспільство 11:08, 12.08, 2016

Служба у справах дітей Калуської міської ради у липні придбала житло в Івано-Франківську для двох братів-сиріт Ігоря і Володимира Патерусів. На купівлю однокімнатної квартири виділили 50 тисяч гривень з Калуського міського бюджету, 200 тисяч – з обласного.Також хлопці додали власні заощадження.

З 2004 року Патерус Ігор Олександрович та Патерус Володимир Олександрович перебували на первинному обліку служби у справах дітей Калуської міської ради та були влаштовані на повне державне утримання до Івано-Франківської обласної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ст. Івано-Франківської обласної ради, де і навчались до досягнення повноліття, інформує прес-служба Калуської міської ради.

Брати завжди мріяли про власне житло, адже кімната в гуртожитку, якою вони володіли, була загальною площею 12 м кв.

Старший брат Володимир у 2013 році одружився із Христиною, яка також є сиротою. Від спільного шлюбу вони виховують доньку Діану, 2015 року народження.

Зараз Володимир разом з сім’єю та братом вимушені винаймати квартиру в м. Івано-Франківську, оскільки Ігор навчається в Івано-Франківському державному коледжі технологій та бізнесу.

Наразі у новій квартирі розпочалися ремонтні роботи.

Нагадаємо, нещодавно голова Калуської РДА Наталія Бабій вручила ключі від квартири у Калуші Дмитру Кучераку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: