fbpx

Калуська поліція отримає три "Аутлендери"

Суспільство 13:49, 03.07, 2017

У Калуші патрульної поліції, яка буде аналогічною тій, що є в обласних центрах України, наразі не буде. У місті створені групи швидкого реагування, які виконують оперативні завдання.

У Калуському відділі поліції створено чотири сектори реагування патрульної поліції зі штатною чисельністю 36 посад. Щоденно на службу у місті заступає чотири групи реагування патрульної поліції, повідомив начальник Калуського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Василь Маківничук, передають "Вікна".

За його словами, Патрульна поліція наразі діє лише в обласних центрах. Поки що на рівні районів її навіть не розглядають.

"Зараз головне управління дає нам три "Аутлендери". Вони оснащені, економні. Беруть при повній батареї два літри на сто кілометрів. Я думаю, що дуже нам допоможуть ці машини".

Як відомо, наприкінці травня Японія передала Нацполіції 635 позашляховиків" Mitsubishi" з екологічними двигунами. Їх пообіцяли направити у регіони. Цими автомобілями забезпечать підрозділи патрульної поліції для потреб дорожньої поліції, а також групи швидкого реагування. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: