fbpx

Калуські футболісти передали грошові премії на допомогу бійцям в АТО

Суспільство 13:39, 21.11, 2014

20 листопада у районному Будинку культури відбулося нагородження футбольних команд Калуського району.

Вітаючи футболістів, голова РДА Микола Жовнір зазначив:

"Вітаю вас із завершенням футбольного сезону, за досягнення футбольних висот, які ви здобули. Дякую вам за вклад у розвиток футболу в районі, за піднесення спортивної слави. Нині спортсмени демонструють героїзм, патріотизм, любов до Батьківщини. Ваші побратими-футболісти Олег Івахнюк і Володимир Данилів тяжко поранені в зоні АТО. Я щиро вдячний усім, хто допоміг і допомагає цим хлопцям – нашим Героям. Дякую вам, що ви пропагуєте футбол, що ви своїми досягненнями примножуєте спортивну славу району. Успіхів вам, мирного неба над головою, щоб ці ваші досягнення були найнижчими у вашому професійному рості".

Заступник голови районної ради Михайло Срібняк додав, що нині держава переживає важкі часи, спрямовуючи значні кошти на оборону. Проте Михайло Срібняк переконаний, що держава та місцеві органи влади приділятимуть значну увагу розвитку спорту, в тому числі і футболу, інформує КУРС із посиланням на Калуську РДА.

Адже, за словами Михайла Срібняка, це наймасовіший вид спорту. І під час футбольних матчів українці демонструють, що вони – сильна нація. Саме під час футбольних матчів українці своїми вигуками "Слава Україні!" – "Героям Слава" сколихнули весь світ.

Свято проведено завдяки федерації футболу району та відділу культури райдержадміністрації. З пісенними вітаннями виступили аматори народного мистецтва Галина Балабан, Володимир Василів, Тетяна Боєчко, колектив "Зорецвіт" (керівник Вікторія Дурбак), гурт "Акцент" (Василь Гладенький). Свято провели ведучі Наталія Василишин і Катерина Машталір.

За перше місце в області на приз шкіряного м’яча нагороджено учнів Тужилівського НВК. За словами заступника голови обласної федерації футболу Василя Луцького, ці хлопці стали найкращими в області та брали участь у всеукраїнському змаганні.

Серед юнацьких складів: третє місце зайняла команда села Тужилів, друге місце – команда з Боднарова, перше місце – команда із села Голинь.

Також проведено нагородження Першості району: третє місце посіла новицька команда, друге місце – копанківська, перше місце – тужилівська.

"Бронза" чемпіонату району – в руках голинської команди, а "срібло" – довгокалуської. У непростих футбольних баталіях "золото" виборола команда із села Станькова.

Голова федерації футболу району Володимир Луцький нагородив меценатів і суддів футболу. Футбольні команди-призери передали грошові премії на допомогу бійцям в АТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: