fbpx

Калуські школярі написали листи до Президента: просять миру та збільшення зарплати для батьків

Суспільство 18:29, 07.12, 2016

В рамках відзначення 27-ї річниці підписання Конвенції ООН про права дитини працівники служби у справах дітей Калуської міської ради у навчальних закладах міста №4 та №10 серед учнів 7-8-9 класів провели захід: "Напиши листа Президенту".

Як інформує прес-служба Калуської міської ради, дітей хвилюють зовсім не дитячі проблеми. У листах учні поділилися своїми думками, які часто і явно не відповідають віку дитини, і, майже у кожному листі, висловлюється біль і переживання за долю країни, побажання якнайскорішого завершення війни.

Подаємо уривки з листів:

Учениця 7 класу Яна:

"Звертаюся до Вас, пане Президенте! Зробіть так, щоб ціни на одяг, їжу та напої зменшилися і можна було собі дозволити більше, ніж зараз".

Владислав, учень 7-го класу:

"Шановний Президенте України! Зробіть усе можливе, щоб закінчилась війна на Сході. Купіть танки, зброю. Все, щоб закінчилась війна".

 Тетянка, учениця 9-го класу:

"Я за себе не прошу. Я хочу лише одного – щоб ця війна закінчилась. Підвищіть людям пенсію, не заставляйте нас страждати".

Роман, учень 7-го класу:

"Скасуйте Мінські угоди! Зробіть менші ціни. Більше державних коштів на навчання".

 Невідомий школяр:

"Я хочу миру. Допоможіть завершити кровопролиття, щоб наші батьки залишалися вдома".

 Денис, учень 9-го класу:

"Шановний Петре Олексійовичу! Підніміть економіку, дайте безкоштовну післядипломну освіту. Зніміть з депутатів недоторканість. Зменшіть навантаження на учнів".

 Анастасія, учениця 9-го класу:

"Сподіваюсь, що викладене мною у листі сприятиме патріотизму не лише на Сході, але й в сесійній залі Верховної Ради України».

Невідомий школяр 9-го класу:

"Хотілося б, щоб Ви нарешті перемогли корупцію. Знаю, що вам відомо, що наша країна могла б прогресувати у плані гідро- та вітрових станцій. Зробіть нормальні дороги! Адже від цього залежить транспортування багатьох експортних продуктів".

Невідомий школяр:

"Я хочу тільки миру для України. Збільшіть зарплату батькам".

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: