fbpx

Канадські інвестори допоможуть прикарпатцям реалізувати найкращі ідеї від місцевого самоврядування

Економіка 12:25, 25.02, 2017

Підтримка та впровадження локальних ініціатив відбувається в рамках проекту “Партнерства та розвитку міст”.

В Україні вони співпрацюють з 16 містами. Взаємодія між муніципалітетами відбувається за 3 основними компонентами, кажуть фахівці Проекту. Це надання публічних адміністативних послуг, підтримка малого і середнього бізнесу. А також налагодження міжрегіональних зв’язків, інформує ТРК "Вежа".

Проекти учасників конкурсу повинні стосуватися основних напрямків статегії розвитку муніципалітетів, зокрема у сфері врядування, маркетингу і бредингу міст та підвищення рівня туристичної привадбливості регіонів. За зразком демократичної моделі самоврядування.

В конкурсі місцевого самоврядування беруть участь чотири прикарпатські міста: Івано-Франківськ, Коломия, Долина та Яремче. Вже презентували своє бачення стратегічних проектів розвитку населених пунктів.

Фінансування найкращих проектів відбуватиметься з двох окремих фондів. За руханок першого здійснюватиметься реалізація муніципальних ініціатив міських рад, А другий опікуватиметься ідеями розвитку малого і середнього бізнесу. Дедлайн здачі проектів – 31-го березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: