fbpx

Канатку, з якої зірвався й розбився на смерть юнак, ворохтянський підприємець встановив незаконно. ВІДЕО

Суспільство 23:30, 29.05, 2017

У Ворохті 18-річний юнак загинув на очах батьків і коханої дівчини, впавши з канатно-тросової переправи, яку місцевий підприємець встановив без жодних дозволів.

Як повідомляв КУРС, Назар зірвався з канатно-тросової переправи у 25-метрову прірву. Трагедія сталася у курортній Ворохті на очах його рідних.

Батьки запевняють, що кататися і не планували, однак власник канатки дуже наполегливо рекламував свою атракцію – і вони погодилися. 

Як з'ясувалося, цю канатку підприємець Василь Ткачук вставновив незаконно, без жодного проектного документа, повідомляє ТСН.

За словами батька, підприємець вихваляв свій атракціон, переконуючи, що він надійний, катаються навіть діти, а витримує півтонни, навіть ліс нею транспортують. Син погодився, попросив дівчину зняти відео, як він лине над прірвою. А вийшло, що дівчина зняла загибель коханого. 

Упавши з 25-метрої висоти, юнак помер на місці. Медик діагностував політравми, перелом основи черепа.

Канатну дорогу демонтували для експертизи. У Ворохтянській селищній раді кажуть, що канатка встигла попрацювати лише кілька днів і підприємець встановив її самовільно і незаконно. Із заявою про встановлення атракціону до селищної ради не звертався.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: