fbpx

Канікул з 26 грудня, як очікувалося, у Франківську не буде – школи працюють у звичному режимі

Суспільство 12:48, 23.12, 2016

Міський голова Руслан Марцінків не підписав розпорядження про зміщення часу зимових канікул у школах Івано-Франківська.

Про те, що школярі йдуть на зимові канікули традиційно з 31 грудня, КУРСу повідомив Директор департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської ради Ігор Смаль. 

"Ми не очікуємо підписання розпорядження про пернесення канікул у зв'язку з підвищеною захворюваністю учнів шкіл міста. На канікули діти підуть, як завжди. Бачимо, що зменшується кількість дітей, які не відвідували школи через хвороби. Крім того, фактично вже завершився навчальний процес. З середи-четверга починаються свята. Якщо ми запровадимо розпорядження, то позбавимо дітей можливості мати новорічні святкування", – пояснив Ігор Смаль. 

Нагадаємо, про те, що замість карантину школярів відправлять на канікули з 26 грудня, тиждень тому на відкритті пологової зали для партнерських пологів повідомив міський голова Руслан Марцінків. 

Офіційно, зазначав він, про це мали довести до відома всіх міських служб 20 грудня на щотижневій оперативній нараді. Цього зроблено не було. 

Кілька днів питання перенесення часу зимових канікул залишалося відкритим. Сьогодні вчителів шкіл по внутрішній вертикалі повідомили, що навчальний процес продовжується у звичному режимі. Останній навчальний день цього року – 30 грудня. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: