fbpx

“Картка контрагента” в YouControl тепер запускається дуже швидко

Економіка 20:07, 30.08, 2017

28 серпня вийшла оновлена версія системи YouControl. Найголовніші покращення системи – це загальне пришвидшення роботи системи завдяки технічному оновленню платформи, на якій працює YouControl, оновлений інструмент “Пошук”, а також повернення опису Фінансово-промислових груп.

Оновлений “Пошук”

Тепер можна шукати точне слово, вибравши функцію “Точний пошук”. Автоматично система знаходить схожі слова і назви. Ви можете скинути обрані фільтри, натиснувши на “Очистити фільтр”.
В системі YouControl працює не тільки динамічний пошук із автоматичною підказкою, а й розширений пошук, який дозволяє шукати за номером телефону, адресою, назвою, ІПН або кодом ЄДРПОУ, ПІБ директора або засновників, видом діяльності, регіоном, станом суб’єкта.

 

Youcontrol

 

Фінансово-промислові групи

 

Як ви вже бачили раніше, у компаній, які відносяться до великих холдингів, що належать крупним гравцям і політикам, у правому верхньому куті є емблема ФПГ.

 

Youcontrol

 

Вона вказує, до якої саме групи відноситься ця компанія. У цьому релізі ми повернули опис груп, тому емблеми стали клікабельними.

 

Youcontrol

Нагадаємо, YouControl – це аналітична система, яка формує досьє на кожну компанію в Україні на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах і візуалізує зв’язки між афілійованими особами. Один із напрямків роботи компанії – співпраця з журналістами та громадськими активістами, які проводять економічні розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: