fbpx

КЕЧівські будинки у Франківську через заборгованість можуть залишитися без світла

Суспільство 14:27, 12.02, 2017

Будинкоуправління №1 Івано-Франківського КЕЧ району заборгувало енергетикам близько 40 тисяч гривень.

Загальна сума заборгованості становить 39,5 тисяч гривень, в тому числі: 17,7 тис. – заборгованість за січень, 17,8 – за грудень минулого року, 3,96 – за листопад 2016 року.

На балансі Будинкоуправління №1 Івано-Франківської КЕЧ району перебувають гуртожитки по вул. Коновальця, 72; вул. Коновальця, 80; вул. Карпатської Січі, 5. Також компанія забезпечує освітлення сходових кліток будинків по вул. Чорновола,150А, 150Б та 150В.

У випадку, якщо ситуація не зміниться найближчим часом, згідно з нормами чинного законодавства, енергетики будуть змушені припинити електропостачання боржника.

Прес-служба обленерго повідомляє, що проблема з розрахунками за спожиту електроенергію цього споживача не є новою, протягом останніх років "БУ №1 Івано-Франківського КЕЧ району" систематично затримує оплату.

У ПАТ "Прикарпаттяобленерго" сподіваються, що підприємство-боржник таки відреагує на багаторазові звернення споживачів та розрахується з боргами.

"Ми розуміємо, що у випадку вимкнення електропостачання постраждають люди,  розповідає комерційний директор ПАТ "Прикарпаттяобленерго" Олег Дацко. – Саме тому неодноразово зверталися до керівництва Будинкоуправління з проханням вирішити цю ситуацію. Надіємося, що борг буде погашено і люди залишаться зі світлом".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: