fbpx

Керівники відділів та відділень прикарпатської поліції у червні пройдуть атестацію

Суспільство 07:19, 25.05, 2016

Вчора у приміщенні Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області відбулася нарада щодо подальшої атестації особового складу працівників поліції Івано-Франківської області.

Комісії атестуватимуть керівників відділів та відділень Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. Упродовж червня її планують завершити.

Про це йшлося на нараді радника міністра внутрішніх справ України та керівництва ГУНП в Івано-Франківській області.

В нараді взяли участь 70 представників громадськості, з яких будуть сформовані атестаційні групи. Основна робота комісії полягатиме у вивченні не лише інформації стосовно кожного поліцейського, який проходить атестацію (декларації, дані з відкритих джерел), але й результатів роботи претендента на своїй посаді.

Радник глави МВС України Іван Варченко очолить одну з таких комісії, яка найближчим часом здійснить атестацію керівного складу поліції області.

За словами радника міністра внутрішніх справ Івана Варченка, принципових змін також зазнав і, власне, сам підхід до проведення тестування.

"Відтепер кандидатів тестуватимуть не лише на знання законодавства та загального рівня освіченості, а й вивчатимуть рівень мотивації співробітників та прагнення до подальшого розвитку у професії".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: