fbpx

Кіборг з Франківська записав пісню з вокалістом гурту «Kozak System»

Стиль життя 15:48, 20.04, 2017

Воїн АТО Станіслав Паплінський та фронтмен гурту «Kozak System» Іван Леньо записали пісню «Воля», яка стане восьмим синглом проекту #ПісніВійни.

Воїн АТО був в полоні у терористів понад півроку, і саме в неволі він написав вірш, який став піснею. На музику поезію поклав івано-франківський музикант Мартін Небо, пише "Репортер".

«Це ще один меседж для українців: не вистачає сміливості взяти автомат і піти на передову – робіть усе, що у ваших силах в тилу», – каже Іван Леньо.

На війну Станіслав Паплінський у 2014 році пішов добровольцем. Воював в Опитному, Водяному, а також в Донецькому аеропорту.

21 січня 2015 року він був поранений, а згодом потрапив у полон, в якому перебував 197 днів. Саме у полоні Станіслав відкрив у собі поетичний талант – почав писати вірші. Написав понад 100 поезій, частина яких згодом стала піснями.

«Пісня «Воля» – про те, що у жодному разі не можна здаватися, а треба за будь-яких обставин йти до перемоги», – розповідає воїн АТО Станіслав Паплінський.

Альбом #ПісніВійни з’явиться восени. Він складатиметься з 15 пісень на військову тематику, записаних дуетами бійців та відомих українськими артистами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: