fbpx

Кличко оголосив про реванш із Ф'юрі. Тайсон погодився

Суспільство 22:12, 03.12, 2015

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко записав відеозвернення, в якому офіційно підтвердив, що бій-реванш з Тайсоном Ф'юрі буде.

Відеоролик український супертяж виклав на своїй сторінці в соцмережі Facebook, пишуть Факти.

"Привіт! Різдвяний подарунок для Ф'юрі і шанувальників боксу. Я скористаюся опцією мого контракту про матч-реванш з Тайсоном. Він відбудеться в 2016 році. І запам'ятайте: провал – не варіант",  заявив Кличко.

Команда нового чемпіона світу за версіями IBF, WBO, IBO і WBA Тайсона Ф'юрі погодилась на пропозицію Володимира Кличка щодо проведення матчу-реваншу.

Про це повідомив дядько-тренер чемпіона Пітер Ф'юрі, передає depo.ua з посиланням на Sky Sports.

"Ми раді і задоволені тим, що Володимир прийняв рішення про проведення реваншу. Ми щасливі дати йому бій у відповідь, тому що, були б ми не впевнені в успіху, то і на першу зустріч не погоджувалися",  сказав тренер.

"Жодного добровільного захисту не буде, у нас негайний реванш з Кличком. Сподіваємося провести його на арені "Вемблі" в Лондоні. Загалом, якщо вийде, ми влаштуємо бій у Британії",  додав Пітер Ф'юрі.

Нагадаємо, що Володимир Кличко програв бій Тайсону Ф'юрі. Для українця ця поразка стала першою за 11 років. Таким чином, він втратив всі чемпіонські пояси.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: