fbpx

Книга франківського видавництва Discursus стала знаковою на "Книжковому Арсеналі". ВІДЕО

Культура 21:32, 22.05, 2017

У Києві завершилася виставка-ярмарок "Книжковий Арсенал". Серед книг, які мали найбільшу популярність на виставці, – "10 успішних українських брендів".

Книгу "10 успішних українських брендів" спеціально до "Книжкового Арсеналу" випустило франківське видавництво Discursus. За цей час книга про українські стартапи стала топовою. 

"Це надзвичайно потрібна література. В усьому світі мотиваційна література напрямку нон-фікшн є дуже популярною. На українському ринку найбільшою популярністю на цей час користується бізнес-література. Поштовх відбувся після Євромайдану. Можливо, це спорацювало те, що люди вирішили брати свою долю в свої руки, – розповідає директор видавництва Василь Карп'юк.  Я як читач, знайомлячись із такими книгами, завжди надихався. Та завжди бракувало українського досвіду. Саме тому ми вирішили зробити таку, українську, бізнес-книжку". 

КУРС писав, що "10 успішних українських брендів" – книжка авторства Богдана Ославського про найкращі компанії й організації України, які задають ритм у своїх сферах. Це щирі й натхненні історії створення власного бізнесу чи ініціативи. Засновники брендів розкривають власні стратегії розвитку, розповідають, як вони виходили з кризових ситуацій і що дозволило їм вирізнитися з-поміж конкурентів. Історія кожного бренду супроводжується відвертим інтерв’ю із засновником, що розкриває його як особистість.

Над книгою у видавництві працювали майже два роки, йдеться в сюжеті Еспресо.ТБ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: