fbpx

Книговидавничий проект "Схід-Захід" зібрав на спільнокошті понад 36 тисяч гривень

Суспільство 13:31, 08.03, 2016

На зібрані кошти планується видати третю серію книги "Схід–Захід", в якій міститиметься повість іванофранківця Володимира Єшкілєва "Тибет" та поезія харків'янина Ігоря Бондаря-Терещенка.

За повідомленням авторів проекту, на зібрані кошти буде надруковано 1000 примірників книги.

Книговидавничий проект "Схід-Захід" – це об’єднання людей з різних регіонів, різних політичних поглядів, релігійних конфесій у найважчий для країни час засобами художньої літератури.

Про презентацію серії "Схід-Захід" читайте в матеріалі Наталії Вуйтік "Прикарпатці в АТО" і "Схід/Захід" – разом: у Франківську презентували нові видання

Книговидавчим проектом "Схід-Захід" ГО "Поступовий гурт франківців" прагне наблизити Схід і Захід однієї країни і посприяти, щоб Україна отримала свого лауреата Нобелівської премії з літератури. Видання поступовцями книг сучасних письменників сприятиме розвитку української літератури і стане вагомою частиною роботи з подолання міфів та стереотипів, які пов’язані з окремими регіонами України.

Нагадаємо, у першій книзі серії друком вийшли есе іванофранківця Тараса Прохаська і вірші харків’янина Олега Коцарева. У другій – колонки харків’янина Сергія Жадана та вірші іванофранківця Мірека Боднара.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: