fbpx

Депутат облради просить, щоб голова ОДА думав про Прикарпаття

Політика 11:21, 23.09, 2016

Депутат обласної ради, відомий фермер Петро Книшук на сесії облради закликав голову Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука не ігнорувати "людей, які годують область".

Книшук нагадав, що обласна рада цього літа провела тематичну виїзну сесію, присвячену проблемам сільського господарства Прикарпаття. Депутатський корпус побував на фермі Книшуків на Коломийщині. Проте голова Івано-Франківської ОДА і депутат облради Олег Гончарук проігнорував виїзну сесію. 

"Перед тим я телефонував голові ОДА, щоб порадитися з приводу проведення сесії, але, на жаль, голова ОДА досі мені не відповів. Тоді я звернувся і в приймальню до голови ОДА, сказав, що я такий-то депутат Книшук і попросив, щоб голова, коли буде мати час, передзвонив мені. На жаль, відповіді я не почув по сьогоні, – обурюється Книшук.  Я розумію, що не може так бути, щоб голова ОДА не відповідав депутату, я знаю всіх керівників ОДА з часу незалежності, але такого випадку я не пам'ятаю. Вважаю, що голова ігнорував не лише депутата, він ігнорував весь депутатський корпус, бо не взяв участь у сесії. Разом з тим голова ОДА показав неповагу до аграріїв  до людей, які годують Прикарпаття, і тим самим показав свою бездіяльність. Я хочу, щоб голова не сприйняв це як образу, я хочу, щоб він думав про сільське господарсто і інші галузі. Хочу, щоб голова думав про Прикарпаття".

Читайте також: Як їм вдається: родина прикарпатських фермерів Книшуків готова годувати Європу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: