fbpx

Коломийська балетмейстер відзначила своє 85-річчя. ВІДЕО

Стиль життя 20:25, 28.03, 2017

"Життя у вихорі танцю". У Коломиї відбувся ювілейний творчий вечір Заслуженого працівника культури України, художнього керівника народного ансамблю танцю "Покуття" Дани Демків.

Відомий балетмейстер відзначила поважне 85-річчя, також виповнилося 60 років її сценічної і творчої діяльності та 50 літ із дня заснування колективу "Покуття", йдеться в сюжеті каналу "НТК".

На свято зійшлися шанувальники творчості відомої та знаної землячки, леді Ордена Княгині Ольги III ступеня, Почесного громадянина Коломиї. Традиційно було багато добрих слів, привітань та квітів і, звичайно ж, запальні танці від "Покуття".

Чим пишається відома коломиянка, підходячи до такого поважного ювілею, звісно ж, своїми учнями. Пані Дана переконана: найважливіше – намагалася прищепити любов до рідного, а саме до традицій, обрядів та історії краю. Цього разу Дана Демків не керувала процесом за кулісами. Як поважну гостю її запросили до зали, й вона змогла нарешті побути у ролі глядача. 

За патріотичну завзятість впродовж вечора дякували присутні примі прикарпатського танцю Дані Демків. Грамотами її вітали представники міської влади та громадськість. Від обласної влади приїхав вшанувати ювілярку начальник управління культури ОДА Володимир Федорак.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: