fbpx

Коломийська міськрада віддасть під забудову 1,2 га землі взамін на спорудження спортивно-оздоровчого комплексу

Суспільство 15:30, 16.06, 2016

Коломийська міська рада оголошує конкурс із визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо будівництва спортивного комплексу (футбольного та легкоатлетичного майданчика) та проведення благоустрою міського озера по вул. Чехова.

У разі зацікавленості приватному партнеру надається в користування, на правах оренди, земельна ділянка площею 1,2832 га для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків.

Прийом заявок для попереднього відбору претендентів здійснюється до 10.00 год. 24 червня 2016 року (каб.27).

Спортивно-розважальний центр планується побудувати у північно-східній частині міста. Наявні мережі водопостачання та водовідведення по вул. Б. Хмельницького (труби 600 мл); газопровід середнього тиску по вул. Б. Хмельницького. Відстань до комунікацій становить  близько 30 м.

"Формування позитивного іміджу міста Коломиї – головне завдання, яке стоїть перед владою та громадськістю на сьогоднішній день. Тут важливою умовою є поєднання інтересів бізнесу з інтересами міста, що стає основою для взаємовигідного співробітництва та створює систему заходів, які забезпечують сприятливі умови для вкладення коштів. Пріоритетними завданнями є забезпечення населення міста якісними оздоровчо-лікувальними послугами, підвищення ролі фізкультури і спорту, розвиток спортивної інфраструктури", – інформує прес-служба Коломийської міськради.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: