fbpx

Коломийські футболісти повернулися з Іспанії. ВІДЕО

Суспільство 12:50, 15.06, 2017

Ветерани коломийського футбольного клубу "Сільмаш" повернулись з престижного міжнародного турніру Copa de Roses, який традиційно проводять в однойменному курортному місті, що в Іспанії.

У цьогорічних змаганнях брали участь чотири колективи: місцева команда, колективи з Німеччини та Угорщини, а також вперше команда, сформована на базі ветеранського футбольного клубу "Сільмаш". Раніше турнір Copa de Roses неодноразово відвідували прикарпатські футболісти з Івано-Франківська, йдеться в сюжеті каналу "НТК".

Щодо формату турніру, то проводився він за коловою системою. Вікова категорія учасників – це гравці віком 35 років і старші, а також дозволялось в команді мати одного футболіста молодшого. Грали на майданчику зі штучним покриттям за форматом 7 в полі + воротар. Цікавим є той факт, що рамку воріт "Сільмашу" захищав за ігровим фахом гандболіст Юрій Білецький.

У перших двох матчах коломияни не мали суттєвих проблем, спершу розгромивши британців 3-0, а згодом розірвавши угорців 11-3. Іспанська команда також здобула дві перемоги, тож саме з ними і довелось визначати тріумфатора турніру в очному протистоянні. Кращої кульмінації футбольного турніру складно побажати. Матч видався непростий, зізнається гравець команди "Сільмаш" Олександр Мензатюк.

Отже, коломийський ветеранський ФК "Сільмаш" за додатковими показниками, а саме різниця забитих/пропущених м’ячів, перемагає з першого ж разу в турнірі Copa de Roses.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: