fbpx

Коломийські "Карпати" перемогли у "Кубку Крила дружби"

Суспільство 09:41, 17.07, 2017

З 12 по 15 липня на футбольних полях Коломиї, Калуша та Івано-Франківська відбувався перший міжнародний турнір з футболу серед команд U-16 "Кубок Крила дружби".

Протягом кількох днів юні футболісти мали чудову нагоду перевірити власні сили у протистоянні з командами-суперниками, інформує прес-служба МВК.

Зокрема, у суботу, 16 липня, в Івано-Франківську на міському центральному стадіоні "Рух" відбувався заключний тур змагань. Між собою зійшлись команди Коломиї та Калуша, а також команда господарів – "Тепловик-ДЮСШ № 3" та команда Спілки Української Молоді (США).

В першому матчі юні футболісти з Коломиї переграли своїх однолітків з Калуша і таким чином забезпечили собі перемогу у турнірі.

Після гри відбулась офіційна церемонія нагородження переможців та призерів дитячо-юнацької футбольної ліги області та лауреатів чемпіонату і першості області з футболу сезону 2016-2017 років. Окрім цього, відбулась офіційна церемонія відкриття матчу між "Тепловик – ДЮСШ № 3" та "СУМ" США, участь у якій взяли міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, голова обласної федерації футболу Тарас Клим, координатор делегації СУМ США Михайло Томашевський, начальник відділу спорту Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради Денис Рудницький та віце-президент ФК "Тепловик-ДЮСШ № 3" Тарас Гурик.

"Для нас надзвичайно приємно, що наші друзі знайшли можливість приїхати на Батьківщину своїх предків. Чудово, що в рамках цього ми зуміли провести гарний дитячий турнір з футболу, адже футбол – це гра, яка об’єднує! Я сподіваюсь, що турнір матиме своє продовження й надалі",  зазначив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Опісля того, як пролунали гімни США та України, команди вийшли на поле. Матч вийшов надзвичайно захопливим та цікавим для вболівальників, а перемогу святкували франківці з рахунком 5:3.

В підсумку переможцем змагань стала команда "Карпати" (Коломия), другу сходинку посіли футболісти "Тепловик – ДЮСШ № 3", третє місце за ФК "Калуш", а гості зі США на 4-му місці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: