fbpx

Коломийські комунальники позмагалися у спартакіаді. ВІДЕО

Спорт 07:39, 18.03, 2017

Напередодні професійного свята коломийські комунальники взяли участь у спартакіаді. Змагалися у "Локомотиві" в шести видах спорту.

За перші місця команди-переможниці отримають по тисячі гривень. Організатори передбачили ще два спеціальні призи від міського голови та заступника – це побутова техніка, йдеться в сюжеті каналу "НТК".

"Комунальну спартакіаду" в Коломиї не проводили вже 5 років. Цьогорічну заступник міського голови Коломиї Богдан Федорук, який відповідає за цей напрямок роботи, називає особливою. Він особисто проконтролював, аби у змаганнях взяли участь тільки працівники комунальної служби і щоб не було жодних сторонніх осіб.

Роман Магдій та Роман Тепчук – ті люди, котрих коломияни завжди раді бачити на вулицях міста. Це фахівці комунальної служби, а саме майстри-дорожники з "Полігон-екології". Їхні основні обов'язки – класти асфальт та ремонтувати наші автошляхи. Чоловіки своєю роботою задоволені. Кажуть, праця нелегка та відповідальна, але зарплату вже мають непогану – отримують 4-5 тисяч гривень. Напередодні професійного свята із задоволенням взяли участь у спартакіаді. Кажуть, коли на роботі менш-більш стабільно, то можна й спортом займатися із задоволенням.

У спартакіаді взяли участь представники усіх підприємств служби. Це працівники "Полігон-екології", водоканалу, "Житлоінфоцентру", ритуальної служби, продовольчого ринку, "Теплосервісу", муніципальної служби. Змагалися у 6 видах спорту: міні-футбол, теніс, жим лежачи, армреслінг, перетягування канату та шахи.

Результати змагань: у футболі та перетягуванні канату перше місце виборов водоканал, армреслінг і теніс  переможець "Житлоінфоцентр", жим лежачи – муніципальна дружина, шахи – "Коломиятеплосервіс". 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: