fbpx

Коломийський військкомат очолив учасник АТО, підполковник Юрій Копадзе

Суспільство 14:29, 19.10, 2016

У залі засідань Коломийської районної ради Івано-Франківський обласний військовий комісар Володимир Ярмошук, голова Коломийської районної державної адміністрації Любомир Глушков та заступник Коломийського міського голови Володимир Бойцан представили нового комісара Коломийського об'єднаного міського військового комісаріату, учасника АТО, підполковника Юрія Копадзе.

Він призначений на посаду наказом командувача сухопутних військ ЗСУ №579 від 15 жовтня 2016 року, інформує прес-служба Коломийської РДА.

Голова райдержадміністрації Любомир Глушков звернувся з проханням до керівників підприємств, установ, організацій міста та району, які були присутні на представленні, сприяти комісару у вирішенні проблемних питань, пов’язаних з призовом на строкову військову службу, та проведенні набору на військову службу за контрактом.

Заступник коломийського міського голови Володимир Бойцан, сам учасник АТО, побажав успіхів у роботі Юрію Копадзе на нелегкій, відповідальній посаді.

Нагадаємо, попереднього начальника Коломийського військкомату затримали на хабарі 29 червня цього року. За 1200 доларів США воєнком пообіцяв громадянину, що той уникне призову на службу. Відтак обов’язки комісара виконував майор Руслан Барщук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: