fbpx

Коломийський військовий госпіталь отримав сучасний прилад для операцій

Суспільство 13:05, 13.04, 2017

Відтепер Коломийський військовий госпіталь має сучасний прилад – "Ліка-хірург". Це лазерний ніж, який призначений для проведення широкого спектру процедур і операцій у загальній хірургії, нейрохірургії, гінекології, офтальмології, стоматології, дерматології та косметології.

Медики госпіталю кажуть, потреба у такому обладнанні була давно, але от дозволити собі придбати його не могли, адже коштує "Ліка-хірург" недешево – майже 170 тисяч гривень, йдеться в сюжеті каналу "НТК".

Напередодні головний лікар медзакладу Володимир Федоришин звернувся до благодійників із проханням придбати для госпіталю такий потрібний апарат – лазерний ніж "Ліка-хірург".

Хірурги військового госпіталю вже пройшли спеціальне навчання, де детально ознайомилися із роботою сучасного пристрою, а також отримали відповідні сертифікати. До слова, "Ліка-хірург" – апарат українського виробництва.

Коломийський госпіталь це перший заклад на Івано-Франківщині, який отримав подарунок від "Приватбанку" та благодійного фонду "Допомагати просто". Представники фінансової установи планують надати медикаментозну допомогу і для Коломийської дитячої лікарні. Зараз вивчають потреби медзакладу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: