fbpx

Кольоровий забіг у Франківську перенесли на весну

Спорт 14:27, 04.09, 2017

Благодійний забіг FHM Color Run, який планувалось провести в Івано-Франківську 10 вересня, відбудеться навесні наступного року.

За словами організатора забігу, координатора програми "Гарячий спорт" від платформи "Тепле Місто" Ігоря Крицака, таке рішення зумовила низка причин.

"По-перше, є ризик того, що вулиці, по яких пролягатиме наш маршрут, ще перебуватимуть на реконструкції. По-друге, більшість охочих взяти участь у забігу, вочевидь, відклала реєстрацію на останні дні, і ми наразі не впевнені у точній кількості бігунів, які вийдуть на старт, – пояснює Ігор Крицак.  Наш FHM Color Run має благодійну мету, і половина коштів від учасників надійде малозабезпеченим родинам. Ми ж хочемо максимально допомогти людям, які цього потребують, тому вирішили перенести забіг".

Ігор Крицак наголосив, що подібні події у світі збирають тисячі учасників.

"Ми хочемо, щоб цей забіг став дійсно знаковим та яскравим для міста. Адже він проводиться з благодійною метою та привертає увагу до спорту та здорового способу життя",  сказав організатор.

Нову дату FHM Color Run повідомлять трохи згодом. Нагадаємо, маршрут забігу складатиме 5 км і проходитиме центральними вулицями міста. До пакету, який отримає кожен учасник, входитимуть вода, номер та фарби холі, якими протягом усього забігу можна буде розфарбовувати один одного та все навколо.

Нагадаємо, що вже 24 вересня в Івано-Франківську відбудеться Frankivsk Half Marathon. У рамках підготовки до нього зараз проводяться відкриті бігові тренування та лекторій. А зареєструватись на півмарафон можна через сайт run.if.ua.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: