fbpx

Команда з Богородчан перемогла на футбольному турнірі серед ветеранів пам'яті Михайла Поворозника

Суспільство 16:03, 20.08, 2015

19 серпня в селищі Богородчани на стадіоні ім. М.Поворозника відбувся 25-й турнір з футболу серед ветеранів. Даний турнір започаткували ще у 1990 році. Цього року в змаганнях взяли участь 9 команд, вікової групи від 40 років і старше.

Розпочався чемпіонат з урочистого відкриття в якому взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Ростислав Заремба, представники громадськості та шанувальники футболу. Ростислав Заремба від свого та від імені голови районної державної адміністрації Ярослава Паранюка привітав усіх присутніх, а футбольним командам побажав гарно розпочати та вдало завершити турнір і перемогти найсильнішій команді.

На полі точились справжні рішучі й запальні баталії. За підсумками ігор у фіналі зустрілися команди селища Богородчани та села Старуня. Поєдинок був напруженим та захоплюючим. Основний час матчу закінчився із рахунком 1-1, в серії післяматчевих пенальті перше місце виборола команда селища Богородчани, друге місце дісталося команді ветеранів села Старуня. 

Спортсмени-ветерани подякували організаторам турніру за надану можливість зібрати давніх друзів на футбольному полі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: