fbpx

Командира однієї з військових частин Прикарпаття затримали на хабарі у 10 тисяч гривень

Суспільство 17:57, 16.05, 2017

Сьогодні, 16 травня, військова прокуратура Івано-Франківського гарнізону за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки в Івано-Франківській області Департаменту захисту економіки Нацполіції України, в рамках контролю за вчиненням злочину задокументували факт вимагання та одержання неправомірної вигоди командиром однієї з військових частин Прикарпаття.

Грошові кошти в розмірі 10 тис. грн призначалися за видачу містянину відношення для укладення контракту про проходження військової служби та подальшого скерування для проходження служби до вказаної військової частини, інформує прес-служба Військової прокуратури Західного регіону України.

Хабар виявили та вилучили в повному обсязі під час проведення огляду місця події. Корупціонера затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Вирішуються питання щодо повідомлення підполковнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: