fbpx

У Франківську судять командира військової частини, який експлуатував солдатів в себе на будові

Суспільство 21:35, 04.12, 2016

В Івано-Франківському міському суді слухається справа командира військової частини, якого звинувачують у використанні солдатів і техніки у себе на будові в Дрогобичі.

В Івано-Франківському міському суді розглядають справу командира військової частини А1108, яка розташовується в місті Дрогобич Львівської області.

Полковник з Дрогобича звинувачується в тому, що використовував солдатів-призивників та техніку з частини для забезпечення будівництва власної житлової нерухомості. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Івано-Франківського міського суду. 

Відповідно до позиції прокура, полковник незаконно використовує транспортні засоби, які є військовим майном і закріплені за військовою частиною А1108, для виконання завдань, не пов'язаних із військовою службою. Військовослужбовці і техніка задіяні на будівництві приватного житлового будинку полковника в Дрогобичі на вул. Спортивна. 

Суд дозволив проведення огляду земельної ділянки, яку орендує підозрюваний командир, з метою виявити і зафіксувати обставини кримінального злочину, зокрема факт будівництва будинків і споруд, до яких незаконно залучаються військовики і майно військової частини. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: