fbpx

Коментуючи втечу свого екс-радника Ободянського до Росії, голова ОДА назвав його "зайцем в конюшині"

Суспільство 15:35, 23.06, 2015

Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук прокоментував заяви свого екс-радника Ярослава Ободянського на російському телебаченні.

Як писав КУРС, російський телеканал зняв сюжет про радника голови ОДА, який втік до Росії та просить політичного притулку.

За словами Олега Гончарука, на сьогоднішній день у нього є близько 30 радників, з яких частина була рекомендована громадськими активістами і працює на громадських засадах. До останніх належав і Ярослав Ободянський, пише Галка.

"Відверто вам скажу, я спілкувався з Ободянським лише один раз, в кінці січня в період формування команд шляхом громадських слухань. Якраз тоді я прийняв рішення про створення громадських рад при департаментах. І громадські активісти порекомендували мені долучити пана Ярослава організатором формування громадської ради при Департаменті освіти", – сказав Гончарук.

А вже 15 червня до голови ОДА звернулися громадські активісти зі скаргами на Ободянського, мовляв, він не виконує взяті на себе зобов’язання. А 12 червня з’явилась кримінальна справа про його розшук. 19 червня Ободянського голова ОДА звільнив з посади позаштатного радника.

"Я особисто з ним не контактував, але з ним працювали мої заступники, зокрема Пасічняк, і на початках ця співпраця мала результати. Щось незрозуміле почало відбуватися місяць назад", – розповів Гончарук.

Оцінювати патріотичність Ободянського Гончарук не береться:

"Не мені оцінювати, чи був він патріотом. Але виходячи з того, що зробила людина. От у нас сьогодні везуть додому тіло з АТО молодого хлопця, а в той же час інший молодий хлопець ходить і розказує, як у нас все погано. Люди, які мають суперечливі позиції, повинні це висловлювати не за межами держави. Є громадська рада, є приймальня. Він повинен приходити і нас переконувати, а не як заєць в конюшину скакати і кричати, що в нас все погано", – вважає голова Івано-Франківської ОДА.

Читайте також: "Кримінальне провадження розпочате за фактом зникнення Ободянського", – Віктор Шкутов

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: