fbpx

Комісія Мінприроди допустила до конкурсу чотирьох претендентів на посаду директора НПП "Гуцульщина"

Суспільство 20:19, 03.12, 2016

У Міністерстві екології та природних ресурсів України відбулося засідання постійно діючої комісії для конкурсного відбору керівників підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Міністерства екології та природних ресурсів України, рішення про проведення якого прийнято наказом міністерства від 30 серпня 2016 року № 321.

Розглянувши подані претендентами документи, комісія вирішила допустити до участі в конкурсному відборі на заміщення вакантної посади керівника Національного природного парку "Гуцульщина": Пліхтяка Петра Петровича; Стефурака Юрія Петровича; Данюка Ігоря Григоровича; Марчука Богдана Васильовича.

Також комісія вирішила не допустити до участі в конкурсному відборі на заміщення вакантної посади керівника НПП "Гуцульщина" Слюсарчука Івана Миколайовича у зв’язку з відсутністю повного пакету документів.

Нагадаємо, 18 серпня відбувся конкурс на призначення керівників об’єктів природно-заповідного фонду. Комісія не визначилася з кандидатом, і конкурс на посаду директора Національного природного парку "Гуцульщина" оголосили повторно.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: