fbpx

Компанія "Благо" - якість будівництва, перевірена часом

Суспільство 16:25, 25.04, 2017

За останній рік попит на первинне житло в Івано-Франківську значно зріс, а клієнти при виборі житла більшу увагу звертають на забудівельника. Першочергово обирають того, хто зводить надійні, якісні домівки і своєчасно вводить в експлуатацію об’єкти.

Будівельна компанія “Благо” — один із найвідоміших забудовників Прикарпаття, який протягом 20 років роботи не раз доводив високу сумлінність і якість у роботі. Уже завершені та здані в експлуатацію житлові будинки в Івано-Франківську на вул. Північний бульвар, 5Б і вул. Сеченова, 129А; у Коломиї на вул. Леонтовича, 20А; Тлумачі на вул. Винниченка, 1А; Надвірній на вул. Франка, 6А.

У 2016 році збудовано 240 комфортних квартир, а в 2017 році планується збудувати ще 432 квартири.

Сьогодні в Івано-Франківську активно триває будівництво двох проектів з екологічною концепцією: житловий масив “Паркова Алея” та “Містечко Соборне”. Це два комплекси, які розташувалися в передмістях обласного центру і поєднали в собі комфорт та неспішний ритм життя їх мешканців.

Також продовжується зведення житла класу еліт: “Parus” і котеджне містечко “Franko River Club”. Особливістю розкішних апартаментів біля головної рекреаційної зони міста є їх просторі тераси, балкони та багато простору для облаштування комфортного життя.

Котеджне містечко теж має чим здивувати покупців. Унікальний дизайн кожного з будинків розробляється архітекторами за вподобаннями і побажаннями їх власників.

Будівельна компанія «Благо»

Адреса офісу: м. Івано-Франківськ, вул. Коновальця, 35

Тел.: (097)0714-000, (050)0714-000

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: