fbpx

Комунальники завершують модернізацію котельні на вулиці Медичній в Івано-Франківську

Суспільство 09:58, 11.01, 2017

Під час першої частини модернізації було встановлено два сучасні сталеві водогрійні жаротрубні газові котли потужністю 820 КВт італійської фірми "Riello". На цей час вони працюють у штатному режимі, надаючи теплову енергію та гарячу воду обласному державному онкологічному диспансеру та обласній психоневрологічній лікарні № 3.

Згідно із планом модернізації змонтовано і відбуваються пусконалагоджувальні роботи сучасного твердопаливного водогрійного котла виробництва котлозаводу "Крігер", який працюватиме на деревинній трісці. Потужність котла – 800 КВт, повідомляє прес-служба КП "Івано-Франківськтеплокомуненерго".

Нині змонтовано обладнання автоматизованої подачі деревинної сировини до котла, так зване "рухоме дно". Також підготовлено приміщення по прийому та зберіганню деревинної тріски і встановлено все необхідне обладнання. Ведуться тестові випробування цілої системи паливоподачі та наладка автоматизації процесу роботи котла в цілому.

Проводяться упорядкувальні роботи на території та в приміщенні модернізованої котельні. Як уже повідомлялося, урочисте відкриття модернізованої котельні заплановане на другу половину січня 2017 року.

Увесь комплекс робіт здійснюється в рамках співпраці комунального підприємства із Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) та Шведським агентством міжнародного розвитку "SIDA".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: