fbpx

Косівчанка і росіянин за 18 місяців об'їхали 16 країн. ВІДЕО

Стиль життя 12:23, 28.12, 2016

Ельвіра Кабин та Микита Подобулкін познайомилися в інтернеті і за 18 місяців на велосипедах, автостопом та на байдарках разом об'їздили 16 країн.

Еля й Микита відвідали 16 країн: Україну, Білорусь, Росію, Грузію, Азербайджан, Туреччину, Казахстан, Узбекистан, Таджикистан, Киргизію, Індію, Малайзію, Таїланд, Китай, Лаос і Монголію.

Все почалося з того, що 21-річна фотограф Ельвіра з Косова вирішила кардинально змінити своє життя. Коли познайомилася з Микитою, ще не знала, коли і куди поїде. Хоч чоловік і з Росії, це не завадило їхнім стосункам та спільним інтересам. За кілька днів після зустрічі одружилися і подалися у мандри, пише КУРС із посиланням на сюжет ТРК "3 студія".

Романтика і нові емоції сплелися, та їх медовий місяць затягнувся на 18 місяців.

На велосипедах вони проїхали понад 10 тисяч кілометрів. Вони хотіли дістатися до Нової Зеландії, але їхні ровери не витримали, а ремонтувати вже не було що. Тому подорож продовжили автостопом. За цей час здобули незліченну кількість нових знайомств і вражень, побували у найвіддаленіших закутках світу, де не ступала людська нога.

Затяті мандрівники переконані, що подаватися у подорож слід вже сьогодні, не відкладаючи на завтра. Сьогодні для туристів є чимало можливостей: безвізовий режим діє у 60 країнах світу, а життя подорожуючих простішим роблять девайси, є багато онлайн-сервісів для бюджетних мандрівок.

Наразі Еля й Микита повернулися у Карпати і насолоджуються місцевими краєвидами та гуцульською кухнею. Втім, їх зупинка триватиме лише до весни, від чого смак до мандрів лише загострюється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: