fbpx

Косівчанин зіграв головну роль в містичному фільмі "Чунгул"

Суспільство 11:17, 25.11, 2016

Нещодавно в кінотеатрі "Люмʼєр" в Івано-Франківську відбувся показ україномовного художнього фільму "Чунгул". Головну роль зіграв молодий актор із Косова Богдан Юсипчук.

На прес-конференції, яка відбулась перед показом, Богдан підкреслив, що йому дуже приємно бачити серед присутніх своїх рідних, близьких, колишніх одногрупників, друзів і всіх косівʼян, які приїхали на премʼєру привітати актора, пише kosivart.if.ua

"Чунгул" ‒ український містичний фільм-трилер у 2Д і 3Д-форматах, знятий Олександром і Вʼячеславом Альошечкіними. Фільм розповідає про хлопця Дениса, якого і зіграв Богдан Юсипчук.

Через несправність автомобіля головний герой фільму опиняється в спустошеному селі Чунгул, де його чекає красива дівчина Олеся та її батько ‒ відьмак.  

"Відгуки чув різні і за мою гру, і за фільм в цілому. Але коли людина підходить і каже, що вона б фільм зробила по-іншому: я не знаю, що відповідати. Той, хто це говорить, як правило, навіть не був ні разу в житті на майданчику. Я актор і відповідаю тільки за свою гру, більше ні на що в фільмах впливати не можу. Тому і почав ставитись як до похвали, так і до критики нейтрально. Мені здається, так легше і точно – правильніше",  каже Богдан Юсипчук.

Тарас Пасимок

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: