fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Косівські правоохоронці затримали злодіїв, які вкрали інструменти з млина

Косівські правоохоронці затримали злодіїв, які вкрали інструменти з млина

14:57, 13.07, 2017

Вкрадений крам знайшли у зловмисників удома.

Вчора до Косівського відділу поліції звернувся 49-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що зі складського приміщення недіючого млина невідомі особи вчинили крадіжку.

Правоохоронці одразу ж виїхали на місце події і за гарячими слідами встановили та затримали підозрюваних осіб, повідомляє прес-служба обласної поліції. Ними виявили 24 та 18-річні місцеві мешканці.

Як з’ясувалося, зловмисники скористалися тим, що за їхніми діями ніхто не спостерігає, зайшли на приватну територію млина, зламали замок і проникли до складського приміщення. Злодії вкрали два електромотори, акумулятори, інструменти та інші господарські речі і з місця події втекли.

У скоєному лиходії зізналися, викрадене майно правоохоронці виявили та вилучили у зловмисників вдома. Його повернуть власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: