fbpx

Косівських ДАІшників "оптимізують" – верховинцям і косівчанам доведеться їздити у МРЕВ до Коломиї

Суспільство 16:51, 15.03, 2015

Наказ про ліквідацію Косівського МРЕВ ДАІ підписано. Для мешканців Верховинського і Косівського районів відповідні послуги надаватиме Коломийське МРЕВ ДАІ. Люди – проти, кажуть, що надто далеко їздити. Завтра обіцяють пікети.

Завтра у Косові відбудеться пікет біля приміщення Міжрайонного реєстраційно-екзаменаційного відділу ДАІ (МРЕВ). Організатори – косівська і верховинська Самооборона  обіцяють не менше двох сотень пікетувальників. Активісти переконані, що рішення про "оптимізацію" МРЕВ у районі дискримінаційне: мешканцям Верховинського і Косівського районів (всього  170 тисяч мешканців) надто далеко їздити до Коломиї для оформлення документів.

Відомо також, що завтра на 10 год. всіх працівників Косівського МРЕВ викликають до обласної ДАІ в Івано-Франківську. 

У розмові з журналістом "Дорожнього контролю" інформацію про закриття Косівського МРЕВ підтвердив і начальник УМВС в області Микола Семенишин.

Відео Віталія Мацьоцького, Дорожній контроль. 

Нагадаємо, міністр УМВС Арсен Аваков анонсував у найближчі місяці розформування МРЕВ і створення нової системи сервісів МВС, завдяки яким можна буде отримати усі необхідні довідки. На Прикарпатті реформу вирішили почати з Косівщини. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: