fbpx

Косівській ЦРЛ передали інвалідні візки та медикаменти

Здоров'я 17:35, 10.03, 2016

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Басараб відвідав Косівський район з робочою поїздкою, де ознайомився з основними проблемами, які потребують уваги обласної влади.

Посадовець оглянув умови перебування у всіх відділеннях Косівської центральної районної лікарні, поспілкувався з працівниками та пацієнтами закладу. Також Сергій Басараб передав медичній установі медикаменти, інвалідні візки, продукти харчування та інші необхідні речі, йдеться в повідомленні прес-служби Івано-Франківської ОДА.

Перебуваючи у Пістинській школі, перший заступник голови облдержадміністрації вивчив ситуацію щодо добудови спортивного залу.

Окрім того, посадовець відвідав Косівський інститут прикладного та декоративного мистецтва Львівської національної академії мистецтв

"Косівщина – це унікальний край, який має великий потенціал для розвитку рекреації, – зазначив Сергій Басараб. – Є чимало проблем, які потребують сприяння і допомоги як обласної, так і центральної влади. Тож, враховуючи наші можливості, будемо працювати над вирішенням найбільших проблем цього гірського району".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: