fbpx

Кубок переможця з гірськолижних змагань серед дітей отримав шестирічний Андріан Рій. ФОТО

Спорт 11:03, 06.01, 2017

Вчора Буковель допоміг здійснити мрію маленького хлопчика, який декілька років мріяв отримати Кубок переможця з гірськолижних змагань серед дітей.

Шестирічний Андріан Рій з Мостиська не вперше бере участь у змаганнях, які вже шість років відбуваються в Буковелі, але для перемоги йому минулого року не вистачило всього декілька секунд. Про це повідомила Олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова.

"Були і сльози, і розчарування, але малий завзятий лижник, не здався і поставив собі мету – перемогти! Андріан не просто марив Кубком, а й наполегливо тренувався протягом року і отримав омріяний приз! 
Вітаємо переможця та всіх учасників наших змаганнь, які отримали медалі, дипломи та призи!" – написала Яна Клочкова.

Вона також зазначила, що наймолодших лижників України привітала наймолодша письменниця Софія Шлінчак, яка передала діткам свою книжку. 

"Дякуємо Віктор Шевченко та Olexandr Shevchenko та всім інструкторам Bukovel Ski School за те, що Буковель щороку дозволяє здійснювати маленькі мрії, які в майбутньому, впевнена, призведуть до великих перемог нашої країни!!! Хто знає, може, серед сьогоднішніх учасників змагань є майбутні олімпійські чемпіони;) Мрійте! Мрії збуваються! Йдіть до мети і перемагайте!!! Діти – наше майбутнє!!! А талановиті й спортивні діти – це наша гордість!!!" – додала Яна Клочкова.
Фото: Вітя Мельничук

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: