fbpx

Квіти і продуктові пайки: прикарпатські поліцейські привітали ветеранів Другої світової війни. ФОТО

Суспільство 17:25, 08.05, 2017

Квіти та продуктові пайки прикарпатські поліцейські на чолі із начальником – Віктором Шкутовим вручили ветеранам Другої світової війни.

Як живеться нині нашим захисникам, особисто розпитав Віктор Шкутов у Ніни Селянкіної, яка 15-річною дівчинкою пішла на фронт, а відтак усе своє трудове життя віддала службі у міліції, інформує КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Офіцерська витримка і сила духу не покидає пані Ніну і сьогодні, напередодні її 90-ліття. Вона з гордістю і тугою пригадала свою фронтову юність та нелегку службу в міліції.

"Ми працювали з гарячим серцем, холодною головою і чистими руками. Я виховала трьох дітей-правоохоронців. У нашій родині чотири підполковники міліції, а спільного міліцейського стажу – понад 200 років. Бувало мені у житті дуже важко, але завжди допомагала пісня, ще починаючи від фронту. Нині я горджуся, що віддала своє життя міліції. Найпам'ятніші події міліцейських буднів і зараз згадую і розказую онукам, які продовжують родинну династію правоохоронців, і радію, що дочекалася правнуків", – каже Ніна Єгорівна.

Віктор Володимирович привітав Ніну Єгорівну з Днем Перемоги, побажав міцного здоров’я та висловив сподівання, що спільно відзначать її ювілей, який припадає саме на День поліції – 4 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: