fbpx

"Київстар" попередив про складності зі зв'язком на Прикарпатті упродовж кількох наступних тижнів

Суспільство 08:44, 27.05, 2016

Національний телеком-оператор "Київстар" проводить заміну обладнання на базових станціях Івано-Франківська та в передмісті.

Роботи проводяться з метою покращення якості телекомунікаційних послуг та розширення можливостей мережі, наголосив оператор.

Починаючи з 27 травня 2016 року, співробітники Київстар розпочнуть роботи із заміни обладнання на базових станціях в Івано-Франківську та передмісті.

У зв'язку з проведенням робіт можливі короткочасні обриви телефонного зв'язку, труднощі з додзвоном, наявність шумів під час дзвінків.

Для зручності наших абонентів роботи будуть проводитися у години мінімального навантаження на мережу та виключно у світлий час доби з міркувань безпеки. У разі необхідності виклику служб екстреної допомоги, а саме 101, 102, 103 та 104, абоненти Київстар зможуть дзвонити на єдиний номер екстреного виклику – 112, який буде працювати стабільно, незважаючи на проведення робіт на мережі.

Про початок робіт Київстар попереджатиме абонентів, розмістивши інформацію на офіційному веб-сайті, а також за допомогою SMS. SMS-інформування дозволить абонентам підготуватися до короткотривалого періоду робіт на мережі і спланувати свій графік завчасно.

Можливо, ще протягом кількох тижнів після завершення планових робіт абоненти будуть відчувати короткострокові складності зі сервісами. Це пов’язано з необхідністю налаштування нового обладнання, адже кожна базова станція має понад 2000 налаштувань. 

"Київстар просить вибачення за тимчасові незручності, однак заміна обладнання необхідна для подальшого розвитку можливостей мережі, що дозволить забезпечити найвищу якість зв’язку нашим абонентам", – йдеться в прес-релізі. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: