fbpx

Медики Івано-Франківська поїдуть лікувати мешканців Східної України

Суспільство 10:52, 25.01, 2016

Керівництво Івано-Франківської міської клінічної лікарні планує укласти договір про співпрацю з лікарнями Сходу.

Про це заявив головний лікар міста Тарас Масляк, який служить в лавах Національної гвардії в зоні проведення АТО і перебуває зараз на ротації.

"Я познайомився з багатьма жителями сходу, мешканцями Донецької і Луганської областей. Побував практично в усіх лікувальних закладах, як військових, так і цивільних, на території близько 300 км і побачив велику нестачу спеціалістів. Так, у місті Попасна наймолодшому лікарю – 56 років. Там бракує травматологів, гінекологів, урологів, стоматологів. Я познайомився з адміністрацією цього міста, з керівником місцевої галузі охорони здоров’я. Ми плануємо укласти договір про співпрацю, щоб наші лікарі вахтовим методом їздили на Схід і надавали там медичну допомогу населенню", – повідомив Масляк.

За його словами, медики зв східних областей приїжджатимуть в Івано-Франківськ, адже 85% жителів Сходу не були далі, ніж Донецьк і Луганськ.

"А для того, щоб держава була справді цілісною, люди мають бачити, як живе уся Україна", – підсумував головний лікар Івано-Франківська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: