fbpx

Лісокористувачі Надвірнянщини сплатили до бюджету майже 9 мільйонів гривень

Суспільство 13:23, 21.12, 2016

Протягом 11 місяців 2016 року лісокористувачі Надвірнянського району сплатили до бюджетів усіх рівнів 8,7 млн грн рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, у тому числі 6,6 млн грн надійшло до місцевих бюджетів, 2,1 млн грн – до державної скарбниці.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли майже на 6 млн грн, повідомляється на офіційному сайті ДФС в області.

Місцевим бюджетам базового рівня належать надходження рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів за деревину, заготовлену під час проведення заходів щодо поліпшення якісного складу лісів, їх оздоровлення, посилення захисних властивостей, з розчищення лісових ділянок у зв’язку з будівництвом інженерних комунікацій, надходження за заготівлю другорядних лісових матеріалів, побічні лісові користування та використання корисних властивостей лісів для культурно-оздоровчих, рекреаційних, спортивних, туристичних та інших цілей.

До обласного бюджету зараховується 50% надходжень рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів за деревину, заготовлену в порядку рубок головного користування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: