fbpx

Сім голосів: Літературний десант висадився у Криворівні

Культура 20:20, 26.09, 2016

У Будинку культури легендарного прикарпатського села Криворівня, що на Верховинщині, впродовж двох днів відбулась зустріч із сімома відомими письменниками.

На два дні – 24 та 25 вересня – у селі Криворівня висадився "літературний десант", який корординував відомий прикарпатський письменник і видавець Василь Карп'юк.

В суботу, 24 вересня, у Будинку культури Криворівні відбулася презентація поетичної збірки "Карпати на трьох" нового карпатського видавництва "Брустури" за участі авторів – Петра Мідянки, Назара Федорака та Василя Зеленчука, а також автора передмови до книжки, літературознавця і перекладача Ростислава Чопика.

Читайте також: Перша книга видавництва "Брустури" – "Карпати на трьох"  отримала відзнаку цьогорічного Форуму видавців. 

25 вересня у Криворівні відбулися презентації книг Степана Процюка "Інфекція" та Любомира Стринаглюка "Знаки часу. Розпізнавання".

"У Криворівні, колисці енергій українських письменників, читаю уривок із перевиданого Василь Карп'юк роману "Інфекція", – відгукнувся про зустріч із читачами на Верховинщині Степан Процюк.

Василь Карп'юк – поет, блогер та видавець, директор літагенції Discursus та видавництва "Брустури" – привіз до Криворівні книги, які вийшли у видавництвах впродовж останнього року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: