fbpx

Любомир Стринаглюк презентував у Франківську оновлене видання книги "Знаки часу"

Культура 19:48, 13.10, 2016

За минулий рік книга франківського письменника Любомира Стринаглюка витримала п'ять перевидань. Днями вийшла її шоста, оновлена, редакція.

Презентація нового, оновленого, шостого видання книги "Знаки часу" Любомира Стринаглюка відбулася в книгарні "Є". Модерував зустріч із читачами видавець, прикарпатський письменник Василь Карп'юк. 
"Книга є надзвичайно актуальною, бо ми щодня стикаємося зі знаками, які нас оточують. Як їх розуміти? І який вплив вони чинять на наше життя? На ці запитання автор намагається віднайти відповіді у своєму тексті. "Знаки часу"  науково-популярна книга, тому легко читається",  охарактеризував текст Василь Карп'юк. 
Шосте видання, акцентував видавець, дещо змінене: і стилістично, і дизайн книги. Видавці прибрали знаки з обкладинки, щоби не пропагувати їх і не нав'язувати в такий спосіб читачам. А автор змінив кілька місць у своїй праці.
ерший тираж вийшов 1 жовтня минулого року. Ми презентували "Знаки часу" уже в 6 областях та в усіх районних центрах Прикарпаття. Досі надходять відгуки від читачів. Люди розмірковують, дискутують, розповідають свої історії, пов'язані зі знаками,  розповів Любомир Стринаглюк.  Я відкоригував деякі місця, бо прислухався до читачів. Правки не так фактологічні, як стилістичні".
Видання шосте має три рекомендації – благословення митрополита Володимира Війтишина, схвалення отця екзорциста Яна Білецького та протоієрея, отця Івана Рибарука, настоятеля храму в селі Криворівня на Верховинщині. 
сі видання перед виходом проходили богословську редакцію, Це також і духовний захист, він потрібний, бо майже повсюди на презентаціях трапляються дискусії з людьми, які не є християнами, які є атеїстами, і це духовно складно. Зараз є така тенденція, що багато людей відходять від християнства і звертаються, серед іншого, до поганськоі віри",  зазначив письменник.
Шосте видання книги "Знаки часу" вийшло у видавництві "Брустури", яке так само, як і "Discursus", працює під керівництвом Василя Карп'юка.
"Це друга книга цього видавництва, яке ми позиціонуємо як гірське, як видавництво, зокрема, духовної літератури. Саме тому перенесли в "Брустури" книгу "Знаки часу", – пояснив ще й видавничі зміни Василь Карп'юк.
За його словами, у "Брустурах" заплановано видати таких авторів, як Петро Шекерик-Доників, Параска Плитка-Горицвіт, Іван Франко  його "гуцульські оповідання".
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: