fbpx

Люди поступово самі зможуть платити за житлово-комунальні послуги, – Павло Розенко

Економіка 13:57, 13.01, 2017

В Івано-Франківську віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко запевнив, що в 2017 році перерахування субсидій проводитись уже не буде.

Про це він заявив під час брифінгу в Івано-Франківській ОДА.

Павло Розенко зазначив, що про перерахунок субсидій мова йтиме у наступному, 2018-му, році, а в 2017-му вони вже призначені.

"Людям при збільшенні зарплати не будуть перераховувати субсидії. Це збільшення їх особистого достатку, який вони можуть використати", – зазначив віце-прем’єр.

Він зазначив, що раніше владу критикували через те, що в Україні призначено близько 7 мільйонів субсидій, що свідчить про низький рівень життя.

"Зараз, коли ми підвищуємо рівень життя людей, збільшуємо зарплати і пенсії, люди будуть менше отримувати субсидій, бо в них з’являться додаткові кошти. Це теж погано? Я вважаю, що коли буде зростати рівень життя, коли в людей з’явиться достатньо ресурсів, щоб поступово самостійно сплачувати за житлово-комунальні послуги, то що в цьому поганого?" – зауважив Розенко.

Він також зазначив, що ціна на газ зафіксована і у наступному сезоні зростати не буде.

"В Україні поступово будуть збільшуватися зарплати, пенсії, і люди поступово зможуть самі платити за житлово-комунальні послуги",  наголосив міністр.

Нагадаємо, він також зазначив, що збільшення мінімальних зарплат не впливає на ріст цін

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: