fbpx

Люди у відчаї від грабіжницьких тарифів. Владу треба зупинити! – Анжела Яровата

Політика 17:32, 02.07, 2016

Кандидат у народні депутати від Радикальної партії Олега Ляшка по 85-му округу Анжела Яровата розповіла про настрої виборців, розчарування людей у владі, свої мотиви і плани роботи в парламенті.

Анжела Яровата, яка балотується до Верховної Ради України по 85-му виборчому округу (Калуш), в інтерв’ю ОТБ "Галичина" поділилася враженнями від зустрічей з виборцями і запевнила, що брудні методи конкурентів не змусять її відмовитися від боротьби.

"Йду на вибори від Радикальної партії Олега Ляшка саме тому, що сама є свідком зневіри народу у владі. Людей просто добивають грабіжницькою політикою. А партія Ляшка – в опозиції до влади. І партія не імітує якусь діяльність, а радикально бореться з діями режиму, які знищують народ".

Вже на старті агітації кандидатка зіштовхнулася з брудними прийомами конкурентів. Агітаторів Яроватої, які поширювали листівки та газети, спробували залякувати фізичною розправою. Листівки зривають щодня.

"У виборчій кампанії є бруд, і я відчула це з перших днів. Але я не з тих, хто буде зупинятися на півдорозі. Якщо вже прийняла рішення, то хто, як не я?" – каже Анжела Яровата.

На зустрічах з виборцями, розповідає кандидатка, люди зізнаються, що конкуренти вже обіцяють гроші за голоси.

"Люди розчаровані, кажуть, що після Революції гідності вірили владі, сподівалися на краще, а зараз  розпач. Нагорі ті самі, не міняються, стрибають з партії в партію і далі лишаються при владі, працюючи лише на власне збагачення. В кожному селі говорять: пенсія 1200 грн, а в рахунках по газу буде 1400 грн, нехай би депутати отримували наші пенсії. Люди розуміють, що країна дійшла до критичної точки, і якщо систему не ламати радикально, то буде катастрофа",  каже Яровата.

Головним напрямком своєї роботи в парламенті Анжела Яровата бачить соціальну політику – зупинити згубні тарифи, відновити соціальні виплати, добитися гідних пенсій. "Прості українці не повинні розплачуватися за корупцію у владі",  наголошує Яровата. 

Голосування на проміжних виборах до Верховної Ради України відбудеться 17 липня. 

Політична реклама

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: