fbpx

Люди в футболках партії "Свобода" влаштували бійку і кинули вибухівку під ВРУ, – Аваков

Політика 16:20, 31.08, 2015

Затримано вже більше 30 осіб, причетних до заворушення під Верховною Радою. Серед них – гранатометник із гранатами, в тому числі Ф-1.

У соцмережі Фейсбук міністр МВС Арсен Аваков повідомив про 90 поранених під час сьогоднішньої бійки під Верховною Радою. 

1

Аваков зазначив, що розслідування і покарання буде невідворотнім.

"Затримано вже близько 30 людей. Будуть ще затримані. Зловили ганатомтника – у нього вилучили гранати, в тому числі гранату з макисмальним радіусом ураження Ф-1", – написав міністр МВС. 

Арсен Аваков у цьому пості попросив у суспільства повної підтримки і максимально жорстокого покарання тих, хто влаштував цей, за його словами, "мрак" у центрі столиці. 

"Якщо ми всі разом не відреагуємо  країна буде западати в хаос, під диктовку негідників з гранатами. Усьому є межа  межа суперечок і дискусій… Але кидати гранати у своїх гвардійців, які прийшли з фронту, – це не політика, це антиукраїнська війна негідників, як би вони себе не називали!"  написав Аваков. 

І додав на завершення, що є сили і воля, щоби в будь-якому випадку навести порядок в столиці. 

Нагадаємо, що протестувальники проти змін до Конституції, поданих Президентом, під Верховною Радою використали вибухові пакети і бойову гранату, поранено кілька десятків міліціонерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: