fbpx

Люди, які купили квартири в "Екстім ЛТД", дев’ять років не можуть їх отримати

Суспільство 11:08, 22.12, 2016

На сесії Івано-Франківської міської ради до депутатів звернулася Наталія Погребняк від імені покупців, які придбали квартири по вулиці Хіміків, 24 у ТзОВ "Екстім ЛТД", з проханням допомогти вирішити конфлікт із недобросовісним забудовником.

За її словами, приблизно 70 сімей вже дев’ять років не можуть отримати квартири у двох під’їздах по Хіміків, 24, які вони придбали за договором пайової участі.

"Екстім" виявився нехорошим забудовником. Дякуючи вашій допомозі, тепер він по-своєму рахує пайовий внесок, хоче затягувати цей процес у суді", – повідомила Наталія Погребняк.

Жінка звернулася до міської ради з проханням представляти інтереси обманутих мешканців у суді та присвоїти будинку поштову адресу.

"Серед нас є родини, які не мають іншого житла. Я також представляю переселенців, моїм батькам, їм морально важко не мати власного даху", – наголосила скаржниця.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків доручив своєму заступникові Олексію Кайді та директору департаменту правової політики Надії Кедик провести нараду та вирішити, чим у міськраді зможуть допомогти людям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: